АМБАСАДОР ИНДОНЕЗИЈЕ ПОСЕТИО СМЕДЕРЕВО

Његова екселенција, амбасадор Индонезије у Србији, господин Мохамед Чандра  данас је посетио Смедерево.

У наш град допутовао је на позив ученика Ђачког парламента ОШ „ Др Јован Цвијић“ који су му припредили добродошлицу и у сусрету са њим презентовали своја знања о земљи из које долази.

Упознали га са и начином функционисања наставе у својој школи, али и са традицијом нашег народа и најзначајнијим институцијама града.

Амбасадор Индонезије Мохамед Чандра у пратњи својих домаћина, представника Ђачког парламента, директорком школе Светланом Михајловић и њеним замеником Ненадом Војиновићем био је и гост Градске управе у Смедереву  где му је у Плавој сали града приређен пријем.

У име града Смедерева добродошлицу су му пожелели председник Скупштине града, Милан Перић и чланица Градског већа задужена за просвету и културу, Александра Митић.

Том приликом амбасадор Индонезије захвалио се на срдачном дочеку руководству и ученицима  школе „ Др Јован Цвијић“ као и руководству града са којим је разговарао и о могућностима будуће сарадње у области привреде, економије, трговине и културе.

Његова екселенција, амбасадор Индонезије у Београду, Мохамед Чандра потом је обишао Музеј у Смедереву и Смедеревску тврђаву.


Изаберите језик »
Skip to content