ГРАДОНАЧЕЛНИК БЕЧ ОБИШАО ПОЧЕТАК  ПРИПРЕМЕ ТЕРЕНА ЗА ИЗГРАДЊУ БУДУЋЕ ТРАНСФЕР СТАНИЦЕ

Данас је градоначелник Смедерева Јован Беч обишао почетак радова на припреми локације која је предвиђена за трансфер станицу. Градоначелник Смедерева Беч је са начелником Одељења за урбанизам, грађевинарство и инвестиције Драганом Крстићем и представницима Водопривредно привредног друштва ,,Смедерево“ д.о.о. обишао радове и разговарао о свим важним темама и динамици извођења радова. Врши се уређење парцеле површине 120 ари на локацији бившег постројења за амбалажирање ,,Годомин“.

У плану је да у складу са динамиком извођења радова сам процес припреме буде завршен у наредних седам радних дана. Пројекат изградње трансфер станице је вредан 342 милиона динара и један је од најсавременијих пројеката градње у Србији.

Градоначелник Беч наглашава да верује ће у сарадњи са Министарством заштите животне средине ускоро бити завршена финансијска конструкција и потписан уговор о изградњи трансфер станице.

Такође, истиче да ће изградњом трансфер станице, а у складу са политиком председника државе Александра Вучића, бити  решен вишегодишњи проблем града Смедерева који се односи на одлагање и депоновање комуналног отпада.


Изаберите језик »
Skip to content