ГРАДОНАЧЕЛНИК ОРГАНИЗОВАО ПРИЈЕМ ГРАЂАНА

Градоначелник Смедерева, Јован Беч данас је организовао пријем грађана који су се предходно обраћали за помоћ при решавању појединих проблема.

У директној комуникацији и разговору уприличеном у Пленумској сали, грађани су се највише интересовали како решити неке од комуналних и социјалних проблема, па су тим поводом на овај сусрет дошли и представници појединих комуналних предузећа, Центра за социјални рад и Службе правне помоћи. Неки су одмах на лицу места добили одговоре, а некима је саопштено којим органима или установама треба да се обрате са захтевима, како би што пре решили своје проблеме.

“ Као и до сада желео сам да саслушам сваког појединачно, да чујем шта је то шта их мучи и како то што пре решити. Сматрам да нам је сваки грађанин подједнако важан, било да живи у граду или селу. За све желимо да обезбедимо пристојне услове живота, јер само тако можемо ићи путем напретка. Генерације које долазе иза нас, морају имати боље прилике и шансе за живот и рад у локалној средини и на нама је да им то обезбедимо“, рекао је градоначелник, Јован Беч.


Изаберите језик »
Skip to content