Jавни позив за избор корисника за доделу средстава намењених за економско оснаживање интерно расељених лица  док су у расељеништву на територији града Смедерева

Комисија за избор корисника за доделу средстава намењених за економско оснаживање интерно расељених лица  док су у расељеништву на територији града Смедерева расписала је дана 3.6.2024. године Jавни позив за избор корисника за доделу средстава намењених за економско оснаживање интерно расељених лица  док су у расељеништву на територији града Смедерева. Пријаве са потребном документацијом подносе се Комисији, у периоду од 03.06.2024. године до 18.06.2024. године, путем писарнице Градске управе града Смедерева или путем поште, на адресу: Градска управа града Смедерева, Улица омладинска број 1, 11300 Смедерево, са напоменом: Јавни позив за избор корисника за доделу средстава намењених за економско оснаживање интерно расељених лица  док су у расељеништву на територији града Смедерева – Јавни позив од 03.06.2024. године.

Образац Пријаве и обједињене изјаве могу се преузети у Повереништву за избеглице и миграције канцеларија број 65 у Градској управи града Смедерева, а додатна обавештења и информације у вези са Јавним позивом могу се добити на телефон: 026/672-724 локал 1619 или лично код поверенице Биљане Ђуровић.

Текст Јавног позива можете погледати ОВДЕ


Изаберите језик »
Skip to content