Комунална милиција Нови Пазар у посети нашем граду

Дана 30.05.2024.године представници Одељења комуналне милиције Нови Пазар посетили су наш град и Одељење комуналне милиције Смедерево, ради размене искуства и унапређење праксе у области комуналне делатности.

Представнике Одељења комуналне милиције Нови Пазар, дочекали су и разговор водили Градоначелница, заменик градоначелнице, начелник Градске управе Смедерево, начелница Одељења комуналне милиције и комунални милиционари Градске управе Смедерево.

Током посете наши службеници су са колегама из Новог Пазара разменили  начин  рада, дискутовали о изазовима са којима се суочавају  и са решењима која примењују у свакодневном раду.

Разматране су теме попут сарадње са локалном заједницом, имплементације нових технологија у раду комуналне милиције и начини унапређења комуникације са грађанима.

Један од главних циљева ове посете био је прикупљање нових идеја и примена најбољих пракси које могу допринети унапређењу рада Комуналне милиције.

Ова посета била је веома значајна за Комуналну милицију, јер нам је пружила увид у нове методе и начин рада које можемо имплементирати у нашем раду. Верујемо да ће стечена искуства допринети бољој организацији и већој ефикасности.

У циљу што успешнијег рада комуналне милиције, како града Смедерева тако и града Новог Пазара, свака сарадња, размена искуства је неопходна за што бољи, ефикасни и ефективнији рад обе стране.

Одељење Комуналне милиције града Смедерева ће у духу добре праксе и сарадње, наставити сарадњу и са другим градовима у Србији који имају оформљену комуналну милицију.


Изаберите језик »
Skip to content