Комунална милиција у посети ПУ „Наша радост“

У петак 07.јуна 2024. године, Комунална милиција је посетила ПУ „Наша радост“, објекат „Весели цветови“, групу „Лептирић“, у оквиру њиховог пројекта „Чувари природе“.

Током посете, комунални милиционар Марија Благојевић представила је деци рад комуналне милиције и разговорала са децом о важности очувања чистоће нашег града.

Деца су са великим интересовањем слушала и учествовала у активностима, како правилно треба одлагати отпад, чувати паркове и игралишта и на који начин треба бринути о животињама.

Захвални смо деци на љубазности, посвећености и труду. Својим понашањем чине велику разлику и помажу нам да наш град буде леп и чист.

Захвални смо и васпитачицама на едукацији деце, на тему очувања животне средине и живота у заједници. Њихова подршка и рад са децом, помажу нам да сви заједно стварамо чистије, сигурније и лепше окружење.

Деца имају кључну улогу у очувању животне средине. Кроз едукације и активности, развијају свест о важности очувања природе и постају одговорни грађани.

Њихова енергија, знатижеља и спремност да уче су свима нама од велике користи. Деца примећују неправилности у непосредном окружењу и својим понашањем могу инспирисати и одрасле да сами постану одговорнији према околини.

Посета вртићу и деци била је испуњена радошћу и учењем, а наша обавеза као одраслих је да пружимо добар пример и подршку деци у њиховом учењу и развоју.

Хвала нашим Лептирићима на позиву и радујемо се будућим заједничким пројектима.

Срдачно,

Комунална милиција


Изаберите језик »
Skip to content