РАДОВИ НА РЕХАБИЛИТАЦИЈИ ГРАДСКИХ УЛИЦА СЕ НАСТАВАЈУ

Као што је и раније наглашено, радови на уређењу градских улица се наставају. Током ове недеље завршени су радови на рехабилитацији у улици Марка Орешковића, Учитеској, Банатско сокаче и Тургењева. Градоначелник је тим поводом обишао истоимене улице и разговарао са суграђанима.

Суграђани су изразили велику захвалност због чињенице да ће после низа година чекања имати асфалтиране улице на улазу у своја дворишта. Градоначелник је нагласио да то није крај, као и да ће град у складу са својим приоритетима, а један од њих је и адекватна путна инфраструктура, наставити и у будуће да ради за добробит свих наших суграђана. Током нареднх дана у плану је асфалтирање у улици Мишарска и Иве Лола Рибара.

Подсећања ради вредност пројекта рехабилитације за двадесет и две улице у Смедереву са ПДВ – ом је 143.800.000, 00 динара и у плану је да радови буду завршени у наредних шездесет радних дана, уколико то временски услови дозволе.

У наредном периоду биће изнета саопштења о улицама које су завршене у градским месним заједницама, као и о оним које су планиране да буду асфалтиране.


Изаберите језик »
Skip to content