РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ ШКОЛА СЕ НАСТАВЉАЈУ

Градоначелник Смедерева Јован Беч је са чланом Градског већа ресорно задуженим за образовање Мишом Ивковићем и чланицом Градског већа ресорно задуженом за културу, туризам и информисање Мајом Ћирковић обишао Техничку школу у пратњи директора школе Дејана Вемића.

У фискултурној сали Техничке школе у Смедереву замењен је дотрајали паркет, новим дрвеним спортским подом, уређене су трибине где су постављене нове столице. Вредност инвестиције је 9.932.034,00 динара, од чега је град обезбедио 3.293.034,60 динара. У фискултурној сали је предвиђена и замена кровног покривача са изолацијом, чиме би се повећала енергетска ефикасност објекта.
У Техничкој школи је почетком године замењена столарија у свим тоалетима које користе ученици. Укупно је уграђено тридесет прозора. Вредност ове инвестиције је 3.553.980,00 динара.

У плану за ову годину се налази санација хидроизолације равног дела крова, замена пода у делу ходника, сређивање кабинета.
Капитални пројекат је конверзија грејања са мазута на гас. У току је сређивање неопходне документације, а како градоначелник истиче град ће настојати да обезбеди неопходна средства за реализацију овог пројекта.

Град ће према речима градоначелника Беча и у наредном периоду радити на томе да се у свакој школи обезбеде сви неопходни услови за неометано одвијање наставе и адекватне услове за рад професора.


Изаберите језик »
Skip to content