РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ УЛИЦА У СМЕДЕРЕВУ СЕ НАСТАВЉАЈУ

Као што је предходно и најављено радови на уређењу улица у Смедереву су у току, а вредност пројекта рехабилитације двадесет и две улице у Смедереву је 143.800.000,00 динара са ПДВ – ом и у плану је да радови буду завршени у наредних шездесет радних дана, уколико то временски услови дозволе. У преходним најавама је већ истакнуто да се ради о месним заједницама ,,Плавинац“, ,,25. Мај“, ,,Свети Сава“, ,,Папазовац“, ,,Славија“, ,,Царина“, ,,Ладне воде“ и ,,Лештар“.

Током предходне недеље завршене су улице ,,7. Јули“, ,,Маршала Бирјузова“, ,,Лозничка“ и ,,Браће Јерковића“. Градоначелник Беч је тим поводом обишао истоимене улице и разговарао са мештанима.

Велико је задовољство свих грађана због чињенице да су после низа година чекања, коначно добили асфалтиране улице. Градоначелник је истакао да то није крај, те да ће се инфраструктурни радови наставити и у наредном периоду, као један од водећих приоритета града Смедерева.

У наредном периоду кабинет градоначелника ће износити саопштења о улицама које су завршене у градским месним заједницама.


Изаберите језик »
Skip to content