САГЛЕДАВАЈУ СЕ ПОСЛЕДИЦЕ СИНОЋЊЕГ НЕВРЕМЕНА У СМЕДЕРЕВУ

Јако и снажно невреме које синоћ око 22 часа и 30 минута захватило подручје Смедерева у трајању од сат  времена, проузроковало је два пожара на стамбеним објектима. У Абеловој улици на једној кући изгорео је спрат  и урушио се кров, док је на другој која се налази у њеној близини због удара грома  горео је струјомер. До пожара на још једном струјомеру дошло је и у улици Старца Вујадина, али су сви пожари брзом интервенцијом надлежних  служби угашени. Повређених није било.

Због велике количине падавина  вода је продрла у три објекта који се налазе у улицама Кнез Михајлова, Карађорђева и Јована Цвијића. Изласком на терен на прве две локације, установљено је да је мали ниво воде и да нема услова за црпљењем воде, јер се она повукла,  док се у локалу у улици Јована Цвијића  томе приступило.

Због поломљених грана дрвећа и пале бандере у  Радинцу екипе ЈКП „ Зеленило и гробља“ током  ноћи су ангажоване су на њиховом уклањању.  

Последице синоћњег невремена се још сагледавају. Све надлежне службе су на терену и раде пуним капацитетима како би се што пре отклониле последице.

 Обилне кишне падавине најављене су и за данас, па надлежне службе упозоравају на додатни опрез.


Изаберите језик »
Skip to content