СМЕДЕРЕВСКИ ЂАЦИ ИСПРАЋЕНИ НА ШКОЛСКЕ ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ

У  скупштинској сали  Градске управе у Смедереву пригодним скупом и поделом опреме, на  Дванаесте школске Олимпијске игре вечерас су испраћени ученици смедеревских основних и средњих школа који су својим спортским резултатима обезбедили пласман на ово престижно такмичење.

„ Игре се одржавају у Новом Саду од 24. до 30. маја и на њима ће учествовати 232 ученика из смедеревских школа, уз подршку 24 професора који су их спремали за такмичење“, рекла је Сандра Папић, председница Управног одбора смедеревског Савеза за школски спорт и том приликом истакла да ова организација има велику подршку града.

То исто потврдио је и Драган Ђорђевић, члан Градског већа задужен за спорт и омладину који је изразио наду да ће се смедеревка екипа са овог такмичења вратити са наградама и медаљама.

„ Град Смедерево подржава рад Савеза за школски спорт и цени пуну посвећеност наставника који раде са најмлађим спортистима Смедерева. Обрадовани смо што ће боје нашег града на предстојећим школским Олимпијским играма у Новом Саду бранити такмичари из смедеревских школа, рекла је градоначелница Смедерева Јасмина Војиновић приликом обраћања ученицима и наставницима. Пожелела је да се такмичари у фер надметању изборе за најбоље резултате.

.


Изаберите језик »
Skip to content